Ehjäksi | Sallivampi suhde itseen
22280
page-template-default,page,page-id-22280,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Sallivampi suhde itseen

Tämä neljän yksittäisen tunnin valmennuspaketti auttaa tunnesyömisen ja diagnosoidun syömishäiriön kanssa kipuilevaa kohottamaan itsetuntemustaan ja antaa voimavaroja, jotta oireilu loppuisi ja paraneminen mahdollistuisi. Valmennus on tarkoitettu tunnesyömisestä harmistuneille ja syömishäiriödiagnoosin saaneille, joilla on halu lopettaa oireilu. Olen itse sairastanut nuorempana anoreksian ja bulimian sekoitusta vuosia. Suhteeni ruokaan on ollut vinksahtanut vähintään kymmenen vuoden ajan. Siksi ymmärrän hyvin syömishäiriöisen mielen liikkeet ja tiedän, mikä sen parantamiseen auttaa. Toimin sinulle hyväksyvänä peilinä ja tukena, jotta voisit elää tunnesyömisestä tai syömishäiriöstä vapaata, kevyempää ja omannäköistäsi elämää.

Valmennus on mahdollista toteuttaa valmennuksen keinoin erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitusten avulla myös Skypessä tai puhelimitse. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelen kuitenkin yhdistämään neljään kertaan regressioterapiaa  ja/tai energiahoitoa, sillä niiden avulla pystyy tehostamaan tunteiden käsittelyä. Regressioterapian tekemiseen kestää yleensä kaksi tuntia ja se vaatii kasvokkain kohtaamisen. Valmennusta ja energiahoitoa taas voi yhdistää samaan tapaamiskertaan.

Asiakaskokemus Sallivampi suhde itseen -hoidoista:

“Kävin Lotan Sallivampi suhde itseen -hoidoissa. Ennen niitä minulla oli epäterve suhde ruokaan, olin todella väsynyt, ja minulla oli paljon negatiivisia ajatuksia itsestäni.

Kävin kaksi regressioterapiaa. Käsittelin ensimmäisessä terapiassa lapsena minulle tapahtuneen seksuaalisen hyväksikäytön. Suosittelen ehdottomasti kaikille seksuaalisen hyväksikäytön kokeneille regressioterapiaa; on ihanaa vapautua kaikista raskaista tunteista ja energioista yhdellä kertaa. Kaikista suurimpana helpotuksena koin häpeästä irti päästämisen. On niin kevyt olo, kun ei tarvitse enää hävetä hyväksikäytön uhriksi joutumista.

Toisessa regressioterapiassa käsittelin oman syntymäni. Oli mielenkiintoista huomata, kuinka traumaattinen tapahtuma syntymä on ollut ja kuinka sekin on vaikuttanut paljon omaan kuvaan itsestäni.

Hoitojen myötä oma itsetuntemukseni kasvoi roimasti ja näen itseni nykyään parempana ja kykeneväisempänä ihmisenä kuin ennen. Myöskin tunnesyöminen on vähentynyt hurjasti ja suhde ruokaan tervehtynyt. En voi kun suositella Lotan palveluita jokaiselle, joka haluaa voida paremmin!”

Nainen

Hinta: 305 €/4 h valmennus ja/tai energiahoito TAI 390 €/2 x 1 h valmennus ja/tai energiahoito + 2 x 2 h regressioterapia (maksetaan ennen ensimmäistä kertaa)

Myös nämä palvelut soveltuvat syömishäiriön hoitoon:

  • yksittäinen valmennus kasvokkain tai tunteisiin, ajatuksiin ja kehon pulmiin vaikuttava energiahoito 90 €/h. Tuntiin voi yhdistää sekä energiahoitoa että valmennusta. Kahden kerran paketti 162 € ja kolmen kerran paketti 236 €.
  • 40 minuutin energiahoito 65 €
  • kaukohoito 30–40 €/20–30 min
  • regressioterapia 2 h/140 €
  • kaksi regressioterapiaa yht. 4 h/252 €
  • kolme regressioterapiaa yht. 6 h/368 €

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun, olethan yhteydessä.