Ehjäksi | Sallivampi suhde itseen
22280
page-template-default,page,page-id-22280,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Sallivampi suhde itseen

Tämä neljän yksittäisen tunnin valmennuspaketti auttaa tunnesyömisen ja diagnosoidun syömishäiriön kanssa kipuilevaa kohottamaan itsetuntemustaan ja antaa voimavaroja, jotta oireilu loppuisi ja paraneminen mahdollistuisi. Valmennus on tarkoitettu tunnesyömisestä harmistuneille ja syömishäiriödiagnoosin saaneille, joilla on halu lopettaa oireilu. Olen itse sairastanut nuorempana anoreksian ja bulimian sekoitusta vuosia. Suhteeni ruokaan on ollut vinksahtanut vähintään kymmenen vuoden ajan. Siksi ymmärrän hyvin syömishäiriöisen mielen liikkeet ja tiedän, mikä sen parantamiseen auttaa. Toimin sinulle hyväksyvänä peilinä ja tukena, jotta voisit elää tunnesyömisestä tai syömishäiriöstä vapaata, kevyempää ja omannäköistäsi elämää.

Valmennus on mahdollista toteuttaa valmennuksen keinoin erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitusten avulla myös Skypessä tai puhelimitse. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelen kuitenkin yhdistämään neljään kertaan regressioterapiaa  ja/tai energiahoitoa, sillä niiden avulla pystyy tehostamaan tunteiden käsittelyä. Regressioterapian tekemiseen kestää yleensä kaksi tuntia ja se vaatii kasvokkain kohtaamisen. Valmennusta ja energiahoitoa taas voi yhdistää samaan tapaamiskertaan.

Hinta: 305 €/4 h valmennus ja/tai energiahoito (valmennus Skypessä tai puhelimitse 275 €) TAI 390 €/2 x 1 h valmennus ja/tai energiahoito + 2 x 2 h regressioterapia (maksetaan ennen ensimmäistä kertaa)

Myös nämä palvelut soveltuvat syömishäiriön hoitoon:

  • yksittäinen valmennus kasvokkain tai tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttava energiahoito 90 €/h. Tuntiin voi yhdistää myös esim. puoli tuntia energiahoitoa ja puoli tuntia valmennusta samaan hintaan.
  • yksittäinen puhelinvalmennus 68 €/45 min
  • eniten kehoon vaikuttava rentouttava ja rauhoittava energiahoito 85 €/1 h 15 min
  • neljä hoitoa koko keholle 289 €
  • tunne- tai ajatustason haasteisiin keskittyvä hoito 35–50 €/20–30 min, 65 €/40 min
  • regressioterapia 2 h + 15 min kaukoenergiahoito/140 €
  • neljä regressioterapiakertaa + joka kerran jälkeen 15 min kaukoenergiahoito/475 €

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun, olethan yhteydessä.