Ehjäksi | Regressioterapia
21748
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21748,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Mitä regressioterapia on?

 

Regressioterapia on nimensä mukaisesti vanhoihin tapahtumiin palaamista. Tekniikka auttaa hoidettavaa purkamaan traumaattisten tapahtumien aikaansaamia negatiivisia ajatuksia ja tunteita alitajunnasta. Se auttaa paljastamaan ja käsittelemään siellä piileviä asioita, joita tietoinen mieli ei enää muista. Hoidettavan on mahdollista saavuttaa tekniikan avulla tunteiden käsittelemisen kannalta suotuisa meditatiivinen tila suhteellisen helposti. Regressioterapia on kuin energia- ja puheterapiaa yhdistettynä ja tuo parhaimmillaan todella vapautuneen ja rauhallisen olon, joka kestää useita päiviä.

 

Käsittelemättömät traumaattiset kokemukset aiheuttavat negatiivisia tunteita ja ajatuksia, itsetunnon puutetta, psykosomaattisia sairauksia, unettomuutta ja painajaisia, paniikkikohtauksia, aloite- ja keskittymiskyvyn puutetta, matalaa vastustuskykyä, selittämättömiä kipuja ja ne vaikeuttavat ihmisuhteitamme.

 

Regressio on tekniikkana oiva apu edellä mainittuihin haasteisiin. Esimerkiksi anteeksianto helpottuu huomattavasti, kun sitä estävät tunteet ja ajatukset saa käsiteltyä.

 

Hoidettavan tunteet ja aistit ovat hereillä koko regression ajan, joten hänen tahtoaan tai itsekontrolliaan ei rajoiteta. Hoidettava kokee ja ilmaisee hoidon aikana vain sen, mikä on hänen kokemuksensa. Tekniikka myös pitää huolen siitä, ettei hoidettava joudu tapahtumiin, joita hän ei ole valmis kohtaamaan.

 

Käyttämäni tekniikka mahdollistaa tarvittaessa uudelleen elää tärkeät pätkät syntymästä kuolemaan myös menneistä elämistä ja saada sieltä ymmärrystä ja parannusta nykyiseen elämäämme. Sen avulla voimme muun muassa oppia, mitä olemme itse sieluina tehneet saadaksemme elämäämme tietyt oppiläksyt opittaviksi. Pystymme tekniikan avulla parantamaan sielumme menneisyydestä johtuvia sairauksia ja vähentämään konfliktitilanteita, joita nykyisessä elämässämme kohtaamme.

 

Hoidon jälkeen on suositeltavaa tehdä energiahoitoa, sillä käsitellystä tilanteesta on voinut jäädä kehoon ja mieleen tunteita, jotka eivät ole nousseet tietoisuuteen. Siksi regression kanssa myydään yhdessä pieni kaukohoito.

 

Jos sinulla on jotain kysyttävää hoidosta tai haluat varata sen, olethan yhteydessä.

 

Hinta: yksi hoito (2 h) + 2 x 15 min kaukoenergiahoito 140 €,

neljän hoidon paketti + 4 x 15 min kaukoenergiahoitoa 475 € (yht. 9 h, maksetaan ennen ensimmäistä hoitoa)