Ehjäksi | Regressioterapia
21748
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21748,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Mitä regressioterapia on?

 

Regressioterapia on nimensä mukaisesti vanhoihin tapahtumiin palaamista. Tekniikka auttaa hoidettavaa purkamaan traumaattisten tapahtumien aikaansaamia negatiivisia ajatuksia ja tunteita alitajunnasta. Se auttaa paljastamaan ja käsittelemään siellä piileviä asioita, joita tietoinen mieli ei enää muista. Hoidettavan on mahdollista saavuttaa tekniikan avulla tunteiden käsittelemisen kannalta suotuisa meditatiivinen tila suhteellisen helposti. Regressioterapia on kuin energia- ja puheterapiaa yhdistettynä ja tuo parhaimmillaan todella vapautuneen ja rauhallisen olon, joka säilyy pitkään.

 

Käsittelemättömät traumaattiset kokemukset aiheuttavat negatiivisia tunteita ja ajatuksia, itsetunnon puutetta, psykosomaattisia sairauksia, unettomuutta ja painajaisia, paniikkikohtauksia, aloite- ja keskittymiskyvyn puutetta, matalaa vastustuskykyä, selittämättömiä kipuja ja ne vaikeuttavat ihmisuhteitamme.

 

Trauma-sanaa ei kannata säikähtää, vaikka se voimakkaalta kuulostaakin. Kaikilla on traumoja. Traumalla tarkoitetaan kaikkia tilanteita, joissa ei ole ollut rakkautta (esim. lähimmäisen rakkautta). Koemme pienetkin asiat paljon voimakkaammin lapsina kuin vanhempina, ja useista pienistä, ikävistä kokemuksista voi kertyä isojakin vyyhtejä. Emme vain muista suurinta osaa.

 

Regressio on tekniikkana oiva apu edellä mainittuihin haasteisiin. Esimerkiksi anteeksianto helpottuu huomattavasti, kun sitä estävät tunteet ja ajatukset saa käsiteltyä.

 

Hoidettavan tunteet ja aistit ovat hereillä koko regression ajan, joten hänen tahtoaan tai itsekontrolliaan ei rajoiteta. Hoidettava kokee ja ilmaisee hoidon aikana vain sen, mikä on hänen kokemuksensa. Tekniikka myös pitää huolen siitä, ettei hoidettava joudu tapahtumiin, joita hän ei ole valmis kohtaamaan.

 

Käyttämäni tekniikka mahdollistaa tarvittaessa uudelleen elää tärkeät pätkät syntymästä kuolemaan myös menneistä elämistä ja saada sieltä ymmärrystä ja parannusta nykyiseen elämäämme. Sen avulla voimme muun muassa oppia, mitä olemme itse sieluina tehneet saadaksemme elämäämme tietyt oppiläksyt opittaviksi. Pystymme tekniikan avulla parantamaan sielumme menneisyydestä johtuvia sairauksia ja vähentämään konfliktitilanteita, joita nykyisessä elämässämme kohtaamme.

 

Hoidon jälkeen on suositeltavaa tehdä energiahoitoa, sillä käsitellystä tilanteesta on voinut jäädä kehoon ja mieleen tunteita, jotka eivät ole nousseet tietoisuuteen. Siksi regression jälkeen saa kaukohoidon.

 

Vaikka hoidon kestoksi on ilmoitettu 2 tuntia, joskus hoito saattaa venyä. Jos kesken olevaa traumaa ei olla keretty käsitellä kahdessa tunnissa loppuun ja hoidettava tuntee vielä kehossaan tuntemuksia ja mielessään tunteita, voidaan hoitoa jatkaa pidempään samaan hintaan. Pyrkimys on kuitenkin lopettaa hoito kahdessa tunnissa. Näin ollen regressioon ei kannata tulla kiireellä. Se saattaa muutenkin laittaa väsyttämään, joten mitään kovin fyysistä ei välttämättä jaksa heti hoidon jälkeen.

Hinta: yksi hoito (2 h) + 15 min kaukoenergiahoito 140 €,

kaksi hoitoa (4 h) + kaksi 15 minuutin kaukoenergiahoitoa 252 €

kolme hoitoa (6 h) + kolme 15 minuutin kaukoenergiahoitoa 368 €

neljän hoidon paketti + 4 x 15 min kaukoenergiahoitoa 475 € (yht. 9 h, maksetaan ennen ensimmäistä hoitoa)

Lue täältä suosituksia regressioterapiastani.

Jos sinulla on jotain kysyttävää hoidosta tai haluat varata sen, olethan yhteydessä.