Ehjäksi | Asiakaskokemuksia
21896
page-template-default,page,page-id-21896,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Referenssit

“Olen kärsinyt koko ikäni hyvin vahvasta pimeän pelosta, mutta mielestäni ilman tiedostamaani syytä. Lopulta päätin tehdä asialle jotain. Löysin onneksi Lotan yhteystiedot ja tietoa regressioterapiasta. Olin kuitenkin ensin hieman skeptinen, josko näin vahvaa fobiaa voitaisiin vähentää, mutta ilokseni jo ensimmäisellä terapiakerralla sain paljon vastauksia fobiani syistä. Pimeän pelkoni on vähentynyt huomattavasti siitä, mitä se ennen terapiaa oli. Suosittelenkin lämpimästi kääntymään Lotan puoleen. Jos itse olisin tiennyt, että apua voi saada näinkin lyhyessä ajassa, olisin tehnyt tämän jo vuosia sitten.”

 

Krisse

 

”Kiitos vielä ihanasta energihoidosta! Olo on rakastettu ja aivan mahtava pitkästä aikaa. Onneksi olet seurannut sydäntäsi ja hoidat ihmisiä. Sinulla on ainutlaatuinen kyky. Olet helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen. Olemuksesi sai minut heti rentoutumaan ja avautumaan, vaikka emme tunteneet entuudestaan. Hoidon jälkeen oli maadoitttunut ja rauhaisa olo. Hoito motivoi myös minua aktivoitumaan omissa hoidoissani taas. Mahtavaa! Ja sain myös itsevarmuutta lisää. Kaikenlaisia uusia ideoita on tullut mieleeni yritystoimintaan liittyen. Arvostan itseäni enemmän ja olen alkanut asettaa rajoja ihmissuhteissa. Kun itse muuttuu, niin ympäristö muuttuu sen myötä. Kaikki lähtee omasta itsestä. Kiitos <3″

 

Nainen, 37

 

”Kesäkuussa 2019 havahdun siihen, että olen jälleen uupunut ja elämä tuntuu pelkältä suorittamiselta ja selviytymiseltä. Oireina tinnitus, pitkään jatkunut yskä, sydämen tykytykset, lihaskivut, aamuyön heräämiset, ahdistus, epätoivo. En osannut enää nauttia mistään, vaan ajatukset pyörivät suoritettavissa asioissa. Olen uupunut aikaisemminkin ja hakenut apua mm. työterveyshuollosta ja psykoterapiasta. Ne ovat auttaneet, mutta  tunsin tarvitsevani jotain syvempää ja ehkä henkisempää apua pahan olon käsittelyyn. Netistä löysin Lotan sivut ja luin hänen ajatuksiaan. Samanlainen arvo- ja ajatusmaailma kohtasivat. Ajattelin, että yksi hoitokerta ei kerro minulle vielä mitään hoidon tehokkuudesta, joten otin  Herkäksi ja vahvaksi- paketin.

Lotalle soitettuani päätimme aloittaa regressioterapiasta, joka minua kovasti kiinnosti. Hoitoon matkatessani skeptiset ajatukset hoidon tehokkuudesta nousivat mieleeni ja pohdin laitoinko rahat ihan turhaan touhuun. Paikan päällä Lotan rauhallisuus, läsnäolo ja lämpö saivat mieleni kuitenkin avautumaan ihan uudella tavalla. Regressioterapia oli todella voimakas kokemus kaikkine tunteineen. Hoidon jälkeen tunsin oloni keveäksi ja helpottuneeksi. Oivalsin kuinka tärkeää on kohdata negatiiviset tunteet, joita olin piilotellut pärjäämisen, miellyttämisen ja päälle liimatun positiivisuuden taakse. Seuraavalla kahdella hoitokerralla Lotta antoi energiahoitoa, joissa käsiteltiin tinnitusta, vihaa, häpeää ja pelkoja. Energiahoidot olivat lyhyempiä ja ihanan rentouttavia. Pahimmat tinnitus-oireet yllättäen helpottivat energiahoitojen jälkeen. Hoitopaketin neljäs ja viimeinen kerta oli regressioterapiaa, jossa annoin tulla paljon pahaa oloa ulos. Uskalsin tarttua todellisiin kipukohtiini. Regressioterapia oli pitkähkö ja melko raskaskin, mutta sen jälkeinen helpotuksen tunne on korvaamaton. Jotain kehossani ja mielessäni lähti liikkeelle ja koen helppoutta olla minä! Hoitojen jälkeinen plussa on myös ihanan ihmeellinen minulle täysin uudenlainen herkistyminen kehon viestien kuuntelemiseen.

Kiitos Lotta tästä upeasta ensikosketuksestani regressioterapian ja energiahoidon maailmaan. Suosittelen lämpimästi!”

 

Nainen, 40

 

“Kävin Lotan luona ensin energiahoidossa, sillä syksyn kiireys, pimeys, elämänmuutokset ja stressi verottivat voimia. Kehossa ja mielessä kolotti. Nimi Ehjäksi todella puhutteli, koinhan olevani aika rikki. Lotta otti minut vastaan Puu-Käpylän aivan ihanassa talossa, josta osa on pyhitetty vastaanotoksi. Heti ensi hetkestä lähtien koin valtavaa hyväksyntää ja ymmärrystä. Lotasta huokuu vahva tasapaino, läsnäolo ja luotettavuus.

Hoidon jälkeen oli kirkkaampi olo. Se oli eheyttävä kokemus, mutta kertakäynti on harvoin tarpeeksi. Sisällä myllertävään sekasortoon voisi olla apua regressioterapiasta, jota Lotta suositteli minulle.

Regressioterapia kuulostaa jopa mystiseltä. Lotan suosittelusta kokeilin hoitoa ennakkoluulottomasti. Ostin kerralla kaksi hoitokertaa, joka olikin todella hyvä ajatus. Tukahdutetut tunteet saivat hoidossa tulla kuulluksi ja samojen aiheiden ympärillä pyörittiin molemmat lähes kolmituntiset! Ensimmäisen kerran jälkeen tiesin paremmin mistä jotkin jumit niin mielessä kuin kehossa ovat syntyneet. Lapsuudessa opitut käyttäytymismallit ovat tiukassa. Hoitokerran jälkeen pystyin kokemaan itseni kieltämiä tunteita paremmin ja hyväksymään ne, aika huikea kokemus! Sen jälkeen koin taas olevani vahvempi.

Toinen kerta vahvisti entisestään, ymmärsin itseäni taas paremmin. Hoitoon jäi isoja möykkyjä ja kiloittain raskasta energiaa, jota minun ei kuulu kantaa mukanani. Loppupäivän olo oli energinen ja kevyt. Sama fiilis jatkui monta päivää, toki tasoittuen. Tietoiseksi tuleminen, ymmärrys ja hyväksyntä, niitä koin saavani valtavasti hoidoista ja ne vievät eteenpäin matkalla ehjään itseeni.

Lotan hoitojen jälkeen koen itseni todellakin ehjemmäksi. Olen kokenut viime aikoina olevani kuin palasiksi revitty tilkkutäkki. Lotan kanssa niistä paloista kurottiin muutama oikea ja täkkiin kuuluva palanen paikalleen. Suosittelen!”

 

Nainen, 30

 

“Regressiohoito oli minulle melko tuntematon asia ennen ensimmäistä hoitokertaani Lotan kanssa. Olin jopa hieman skeptinen vaihtoehtohoitojen toimivuudesta.
Nyt voin vain ihmetellä, miksi en aiemmin lähtenyt kokeilemaan tätä hoitomuotoa tunnelukkojen ja negatiivisten ajatusmallien purkamiseen.
Hoitokerran jälkeen olen tuntenut oloni rauhallisemmaksi ja varmemmaksi. Olen saanut rohkeutta olla enemmän oma itseni. Aiemmin vaikeaksi kokemani asiat on nyt helpompi kohdata. On helpompi hengittää.
Olen tuntenut Lotan jo pidemmän aikaa. Hänen ihmistuntemuksensa, lämminhenkisyytensä ja läsnäolonsa on omaa luokkaansa. Hänelle on helppo avautua kipeimmistäkin asioista. Lotan vastaanotolla vallitsi rento, lämmin ja luottamuksellinen tunnelma. Tuli fiilis, että aidosti välitetään. On vain hyvää sanottavaa tästä kokemuksesta, suosittelen lämpimästi!”
Nainen, 40

 

”Tutustuin Lottaan vuosia sitten yhteisten liikuntaharrastusten kautta. Kaunis, lämminsydäminen ja älykäs nainen, joka hämmensi holistisella elämänasenteellaan ja joka tuntui näkevän ihmisen lävitse ja kysyvän juuri ne kysymykset, joihin vastaamista olit vältellyt. Lotan kyky nähdä ihmisen henkinen olemus fyysisen ruumiin yli on ainutlaatuinen. On helpottavaa kuulla, että vaikka ihminen olisi kuinka särkynyt, aina on mahdollisuus eheytyä.

Kävin ensimmäiset energiahoidot kesällä 2018 ollessani vaikeassa elämäntilanteessa. Ero pitkästä parisuhteesta ja masennus veivät voimat täysin. Ensimmäiset hoitokerrat Lotta joutui kiikuttamaan paperia kyyneltulvan hillitsemiseksi. Silti jokaisen, välillä rankankin, hoitokerran jälkeen sisälläni oli rauhallinen olo. Tuntui, että elämän murheet pääsivät vihdoin oikeisiin mittasuhteisiin, ja sain voimia koota itseni sirpaleista.

Vuosia erilaisilla terapeuteilla juosseena ja psykoterapiaan uskon menettäneenä pyysin Lottaa hoitamaan minua regressioterapialla. Tunnin terapialässytyksen sijaan kävimme läpi yhtä elämäni kipukohtaa siihen asti, että sain rauhan. En sano etten uskoisi keskusteluapuun. Joillekin se voi olla avain parantumiseen. Minulle se oli itseni hyväksyminen rikkinäisenä ihmisenä, henkisenä olentona, joka elää tässä maailmassa toteuttaakseni omaa elämäntehtävääni ja auttaakseni lähimmäisiäni.”

 

Nainen, 34

 

“Löysin Lotan nettisivuja selatessani ja regressiohoito alkoi kiinnostamaan, koska ymmärsin, että hoidossa pääsisi käsiksi paremmin omiin tunteisiin. Tiesin jo tässä vaiheessa, että käsittelemällä ja kohtaamalla tunteet, ne ovat menneitä tunteita.

Juteltiin ensin Lotan kanssa ja kerroin hänelle elämästäni ja varsinkin päällimmäisenä olevasta tunteestani ja tilanteestani. Hoidon aikana pääsin yllättävän hyvin kiinni menneisiin tapahtumiin ja vielä pintaakin syvemmälle menneisiin asioihin, jotka vaikuttivat vielä tänäkin päivänä.

Sovittiin Lotan kanssa vielä samalle illalle kaukohoito. En tiennyt, mitä kaukohoito on ja en oikein tiennyt, uskoako sitä vai ei. Kun kaukohoito alkoi, tunsin rinnassani ensin jotakin, mutta en ollut varma oliko se jännitystä tilannetta kohtaan. Sitten tuli samanlainen hyvä tunne otsaan, mikä oli tullut jo päivällä regressiohoidossa. Hetken päästä ikään kuin lämpöaalto kropassa jatkui pysähtyen ykskaks. Sen jälkeen lämpö siirtyi jalkoihini ja tuo lämpö jatkui koko illan jaloissani.

Sain purettua ”ahdistukseni” sekä päivän regressiohoidossa että illan
kaukohoidossa. Hoito vaikutti pitkään tulevina päivinä. En ajatellut asiaa,
vaan tunsin vain hyvän olon itsessäni.”

 

Riitta, 58

 

“Lotta on taitava ja läsnäoleva energiahoitaja. Myönnän olleeni hieman skeptinen ennen hoitoa, miten se vaikuttaisi, mutta olo oli uskomattoman rentoutunut. Hoito tuntui myös hoitavan kehon kipukohtia. Suosittelen rentoutumista kaipaaville ja niille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä itseensä :)”

 

Nainen, 36

 

“Olen käyttänyt Lotan kaikkia palveluita ja erittäin tyytyväinen tuloksiin! Energiahoitoa voisin suositella, jos kaipaa rentoutumista ja apua vaikka joihinkin fyysisiin vaivoihin. Itselläni ei ollut mitään fyysisiä vaivoja, mutta rentoutti tosi paljon ja toimi syvän meditaation tavoin. Hauskinta oli, että energiahoidosta seuraavana päivänä minua pidempään vaivannut syylä tipahti ikään kuin itsestään pois, ei tarvinnut mennä kosmetologille poistamaan! 😀 Valmennus taas auttoi löytämään alitajuiset pyrkimykset ja mikä loppujen lopuksi tuntuu oikealta päämäärältä elämässä. Tein ihan uusiakin oivalluksia! Joten jos vähänkin askarruttaa, että onko oikeassa työssä tai mikä olisi itselle unelma-ammatti, kannattaa kokeilla valmennusta. Eniten kuitenkin sain irti regressiohoidosta. Siinä mentiin syvimmälle ja paljastettiin kipukohtia, jotka ovat saattaneet vaivata jopa useamman elämän ajan. Tuli itkua ja naurua. Tuntui kuin monet energiatukokset olisivat poistuneet sen jälkeen. Regressiohoito sai ymmärtämään, kuinka paljon emme loppujen lopuksi tiedä itsestämme ja se motivoi tutkimaan itseäni ja elämää ihan uudesta näkökulmasta. Näyt ja paljastukset, jotka koin regression aikana, tuntuvat merkityksellisiltä ja vastaavat moneen kysymykseen. Olen erittäin kiitollinen Lotalle ja voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan kaikille!”

 

Tatjana

 

“Kokeilin kaukohoitoa saadakseni positiivista energiaa ja päästäkseni pois synkistä ajatuksista. Lotta vastasi nopeasti yhteydennottoihini. Koin saavani apua ihan muutamassa päivässä. Ajatukset selkiintyivät, eivätkä negatiiviset ajatukset olleet niin voimakkaasti enää mielessä. Sen jälkeen otin kaukohoitoja vielä useamman kerran tukemaan prosessia. Lotta vaikutti aidosti kiinnostuneelta minusta asiakkaana.
Suosittelen kokeilemaan kaukohoitoa tueksi esimerkiksi tunneprosesseihin.”

 

Nainen, 32

 

“Lotta on empaattinen ja lämmin ihminen,  joka on opiskellut paljon ihmisyyttä, joten ymmärrystä ja tietotaitoa ihmisten prosesseista on karttunut kovasti. Olen käynyt hänen vastaanotollaan energiahoidoissa ja tykännyt niiden vaikutuksesta kovasti.”

 

Petri Räsänen

 

“Sain ilokseni olla Lotan valmennettavana neljä kertaa. Tänä aikana kävimme minulle tärkeitä asioita läpi ja Lotta osasi tehtävillään ja olemuksellaan tukea ja vahvistaa minua omissa jutuissani. Lotta on lämmin ja aito persoona, jonka kanssa oli luontevaa ja helppoa käydä asioita läpi. Olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja sain uusia oivalluksia ja käytännön oppeja omaan elämääni. Kiitos <3”

 

Annu, 31

 

“Aloitin Lotan kanssa LFC Life Coach -valmennukset. Aluksi oli hieman outoa, kun en oikein tiennyt, miten valmennus toimii ja mitä haluan kertoa tuntemattomalle ihmiselle. Lotta kuitenkin sai minut helposti rentoutumaan ja antoi vaihtoehtoja valinnoille, tekosyyt työnnettiin syrjään. Tämän ansiosta lähdin opiskelemaan unelma-ammattiini, ja olen kuullut monelta, että olen oikealla alalla. Varmasti käytän Lotan palveluja, jos olen joskus hukassa tai kaipaan muuten vaan ohjausta eteenpäin. Kiitos <3”

 

Milla Bastman

 

“Lotan valmennuksissa parasta oli mielestäni Lotan rauhallinen olemus, jolloin itse pääsin olemaan täysin oma itseni ja rentoutumaan. Lotta osasi hyvin myös hyödyntää erilaisia tehtäviä, joiden avulla oikeasti oivalsin mulle elämässä tärkeitä asioita syvällisemmin. Erittäin vahva suositus! 🙂 <3”

 

Nicole Katajainen

 

“Sain kokea keväällä 2018 neljä valmennustapaamista Lotta Kvistin kanssa.

Nämä tapaamista tulivat todella hyvään aikaan, kun elämäni oli käännekohdassa uupumuksen takia.

Lotta loi heti ensitapaamiselta hyvän auran meidän välillämme. Hän sai minut rentoutumaan ja kuuntelemaan sisintäni rentoutumisharjoituksella. Tunteikas ja ajatuksia herättävä kokemus, jossa oli kuitenkin turvallista olla.
Lotan välityksellä näin mahdollisuuksia sen hetkiseen ongelmaan ja sain myös uskoa tulevaan. Tapaamiset antoivat minulle uskoa, että pystyn ja että minulla on voimaa itse löytää ratkaisuja muutokseen.
Mielikuvaharjoitukset antoivat minulle myös työkaluja nähdä asioita eri kulmista ja ymmärtämään muiden käyttäytymistä.

Voin vahvasti suositella Lotta Kvistiä life coachina. Hänen positiivisella ihmiskäsityksellään ja vahvalla läsnäolollaan hän ohjasi minut uskomaan itseeni ja voimavaroihini.”

 

Susanne Smeds

 

“En ollut aikaisemmin käynyt regressiohoidossa, enkä oikeastaan tiennyt siitä juuri mitään ennen kuin menin Lotan vastaanotolle. Lotan kanssa tunsin olevani hyvissä käsissä ja että kaikki tapahtuu turvallisesti. Lotta osaa tehdä työnsä hienosta ja on hyvin ammattitaitoinen!”

 

Roosa Hirvonen