Ehjäksi | Referenssit
21896
page-template-default,page,page-id-21896,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Referenssit

 

”Kävin Lotan luona ensin energiahoidossa, sillä syksyn kiireys, pimeys, elämänmuutokset ja stressi verottivat voimia. Kehossa ja mielessä kolotti. Nimi Ehjäksi todella puhutteli, koinhan olevani aika rikki. Lotta otti minut vastaan Puu-Käpylän aivan ihanassa talossa, josta osa on pyhitetty vastaanotoksi. Heti ensi hetkestä lähtien koin valtavaa hyväksyntää ja ymmärrystä. Lotasta huokuu vahva tasapaino, läsnäolo ja luotettavuus.

Hoidon jälkeen oli kirkkaampi olo. Se oli eheyttävä kokemus, mutta kertakäynti on harvoin tarpeeksi. Sisällä myllertävään sekasortoon voisi olla apua regressioterapiasta, jota Lotta suositteli minulle.

Regressioterapia kuulostaa jopa mystiseltä. Lotan suosittelusta kokeilin hoitoa ennakkoluulottomasti. Ostin kerralla kaksi hoitokertaa, joka olikin todella hyvä ajatus Tukahdutetut tunteet saivat hoidossa tulla kuulluksi ja samojen aiheiden ympärillä pyörittiin molemmat lähes kolmituntiset! Ensimmäisen kerran jälkeen tiesin paremmin mistä jotkin jumit niin mielessä kuin kehossa ovat syntyneet. Lapsuudessa opitut käyttäytymismallit ovat tiukassa. Hoitokerran jälkeen pystyin kokemaan itseni kieltämiä tunteita paremmin ja hyväksymään ne, aika huikea kokemus! Sen jälkeen koin taas olevani vahvempi.

Toinen kerta vahvisti entisestään, ymmärsin itseäni taas paremmin. Hoitoon jäi isoja möykkyjä ja kiloittain raskasta energiaa, jota minun ei kuulu kantaa mukanani. Loppupäivän olo oli energinen ja kevyt. Sama fiilis jatkui monta päivää, toki tasoittuen. Tietoiseksi tuleminen, ymmärrys ja hyväksyntä, niitä koin saavani valtavasti hoidoista ja ne vievät eteenpäin matkalla ehjään itseeni.

Lotan hoitojen jälkeen koen itseni todellakin ehjemmäksi. Olen kokenut viime aikoina olevani kuin palasiksi revitty tilkkutäkki. Lotan kanssa niistä paloista kurottiin muutama oikea ja täkkiin kuuluva palanen paikalleen. Suosittelen!”

 

Nainen, 30

 

”Tutustuin Lottaan vuosia sitten yhteisten liikuntaharrastusten kautta. Kaunis, lämminsydäminen ja älykäs nainen, joka hämmensi holistisella elämänasenteellaan ja joka tuntui näkevän ihmisen lävitse ja kysyvän juuri ne kysymykset, joihin vastaamista olit vältellyt. Lotan kyky nähdä ihmisen henkinen olemus fyysisen ruumiin yli on ainutlaatuinen. On helpottavaa kuulla, että vaikka ihminen olisi kuinka särkynyt, aina on mahdollisuus eheytyä.

Kävin ensimmäiset energiahoidot kesällä 2018 ollessani vaikeassa elämäntilanteessa. Ero pitkästä parisuhteesta ja masennus veivät voimat täysin. Ensimmäiset hoitokerrat Lotta joutui kiikuttamaan paperia kyyneltulvan hillitsemiseksi. Silti jokaisen, välillä rankankin, hoitokerran jälkeen sisälläni oli rauhallinen olo. Tuntui, että elämän murheet pääsivät vihdoin oikeisiin mittasuhteisiin, ja sain voimia koota itseni sirpaleista.

Vuosia erilaisilla terapeuteilla juosseena ja psykoterapiaan uskon menettäneenä pyysin Lottaa hoitamaan minua regressioterapialla. Tunnin terapialässytyksen sijaan kävimme läpi yhtä elämäni kipukohtaa siihen asti, että sain rauhan. En sano etten uskoisi keskusteluapuun. Joillekin se voi olla avain parantumiseen. Minulle se oli itseni hyväksyminen rikkinäisenä ihmisenä, henkisenä olentona, joka elää tässä maailmassa toteuttaakseni omaa elämäntehtävääni ja auttaakseni lähimmäisiäni.”

 

Nainen, 34

 

”Kokeilin kaukohoitoa saadakseni positiivista energiaa ja päästäkseni pois synkistä ajatuksista. Lotta vastasi nopeasti yhteydennottoihini. Koin saavani apua ihan muutamassa päivässä. Ajatukset selkiintyivät, eivätkä negatiiviset ajatukset olleet niin voimakkaasti enää mielessä. Sen jälkeen otin kaukohoitoja vielä useamman kerran tukemaan prosessia. Lotta vaikutti aidosti kiinnostuneelta minusta asiakkaana.
Suosittelen kokeilemaan kaukohoitoa tueksi esimerkiksi tunneprosesseihin.”

 

Nainen, 32

 

”Lotta on empaattinen ja lämmin ihminen,  joka on opiskellut paljon ihmisyyttä, joten ymmärrystä ja tietotaitoa ihmisten prosesseista on karttunut kovasti. Olen käynyt hänen vastaanotollaan energiahoidoissa ja tykännyt niiden vaikutuksesta kovasti.”

 

Petri Räsänen

 

”Sain ilokseni olla Lotan valmennettavana neljä kertaa. Tänä aikana kävimme minulle tärkeitä asioita läpi ja Lotta osasi tehtävillään ja olemuksellaan tukea ja vahvistaa minua omissa jutuissani. Lotta on lämmin ja aito persoona, jonka kanssa oli luontevaa ja helppoa käydä asioita läpi. Olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen ja sain uusia oivalluksia ja käytännön oppeja omaan elämääni. Kiitos ❤

 

Annu, 31

 

”Aloitin Lotan kanssa LFC Life Coach -valmennukset. Aluksi oli hieman outoa, kun en oikein tiennyt, miten valmennus toimii ja mitä haluan kertoa tuntemattomalle ihmiselle. Lotta kuitenkin sai minut helposti rentoutumaan ja antoi vaihtoehtoja valinnoille, tekosyyt työnnettiin syrjään. Tämän ansiosta lähdin opiskelemaan unelma-ammattiini, ja olen kuullut monelta, että olen oikealla alalla. Varmasti käytän Lotan palveluja, jos olen joskus hukassa tai kaipaan muuten vaan ohjausta eteenpäin. Kiitos ❤

 

Milla Bastman

 

”Lotan valmennuksissa parasta oli mielestäni Lotan rauhallinen olemus, jolloin itse pääsin olemaan täysin oma itseni ja rentoutumaan. Lotta osasi hyvin myös hyödyntää erilaisia tehtäviä, joiden avulla oikeasti oivalsin mulle elämässä tärkeitä asioita syvällisemmin. Erittäin vahva suositus! 🙂 ❤

 

Nicole Katajainen

 

”Sain kokea keväällä 2018 neljä valmennustapaamista Lotta Kvistin kanssa.

Nämä tapaamista tulivat todella hyvään aikaan, kun elämäni oli käännekohdassa uupumuksen takia.

Lotta loi heti ensitapaamiselta hyvän auran meidän välillämme. Hän sai minut rentoutumaan ja kuuntelemaan sisintäni rentoutumisharjoituksella. Tunteikas ja ajatuksia herättävä kokemus, jossa oli kuitenkin turvallista olla.
Lotan välityksellä näin mahdollisuuksia sen hetkiseen ongelmaan ja sain myös uskoa tulevaan. Tapaamiset antoivat minulle uskoa, että pystyn ja että minulla on voimaa itse löytää ratkaisuja muutokseen.
Mielikuvaharjoitukset antoivat minulle myös työkaluja nähdä asioita eri kulmista ja ymmärtämään muiden käyttäytymistä.

Voin vahvasti suositella Lotta Kvistiä life coachina. Hänen positiivisella ihmiskäsityksellään ja vahvalla läsnäolollaan hän ohjasi minut uskomaan itseeni ja voimavaroihini.”

 

Susanne Smeds

 

”En ollut aikaisemmin käynyt regressiohoidossa enkä oikeastaan tiennyt siitä juuri mitään ennen kuin menin Lotan vastaanotolle. Lotan kanssa tunsin olevani hyvissä käsissä ja, että kaikki tapahtuu turvallisesti. Lotta osaa tehdä työnsä hienosta ja on hyvin ammattitaitoinen!”

 

Roosa Hirvonen