Ehjäksi | Mitä valmennus on?
21765
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21765,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Mitä valmennus on?

 

Life coachaus eli elämäntaidon valmennus on ratkaisukeskeistä valmennusta, joka lähtee tästä hetkestä. Se on luonteeltaan lähellä ratkaisukeskeistä terapiaa. Valmennettava etsii valmentajan avustuksella keinoja siihen, miten selvitä elämän tarjoamista haasteista ja elää mielekkäämpää elämää. Koska vastaukset löytyvät meistä itsestämme, oivallutan asiakastani löytämään itselleen sopivat ratkaisut hänen pulmiinsa. Teemme erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, jotka auttavat prosessissa.

 

Valmennus soveltuu avuksi muun muassa itsetuntemuksen kehittämiseen, voimavarojen lisäämiseen, ihmissuhteiden parantamiseen ja omannäköisen elämän luomiseen. Valmennus pohjaa kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, neurotieteeseen, positiiviseen psykologiaan, urheilupsykologiaan, mindfulnessiin sekä NLP-tekniikkaan (neurolingvistinen ohjelmointi), joka ohjelmoi kielellisesti aivoja uudelleen. NLP:n taustaoletuksena on, että keho ja mieli toimivat kokonaisuutena. Valmennuksella pyritään siihen, että valmennettava saisi tehtyä elämässään mahdollisemman konkreettisia, elämänlaatua parantavia muutoksia.

Tutustu myös Eheytä sisäistä lastasi, Herkäksi ja vahvaksi – ja Sallivampi suhde itseen -valmennuspaketteihini. Jos mikään valmennuspaketeista ei tunnu sinulle sopivalta, kahden kerran valmennuspaketti on ostettavissa hintaan 162 €, kolmen 236 € ja neljän kerran 305 € muitakin aiheita varten.

Lue täältä suosituksia valmennuksistani.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat varata valmennuksen haluamaasi aiheeseen (90 €/t), olethan yhteydessä.