Ehjäksi | Minusta
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Minun tarinani

Olen 32–vuotias Valmentamosta valmistunut henkisen hyvinvoinnin valmentaja (LCF Life Coach®), energiahoitaja, regressioterapeutti sekä toimittaja. Olen opiskellut vuoden 2015 alusta lähtien yhteensä 19 kurssia energiahoitoa ja regressioterapiaa. Neljä kursseista on ollut Suomen Energiahoitajien järjestämiä, loput kurssit tiibetiläiseen, perinteiseen lääketieteeseen pohjautuvaa energiaparannusta.

Missioni on auttaa etenkin naisia rakastumaan itseensä, ja visioni on itsensä hyväksynyt asiakas. Miehetkin ovat totta kai tervetulleita hoitoihini ja valmennuksiini. Yrittäjänä sekä minulle henkilökohtaisesti tärkeät arvot ovat rakkaus, luottamus ja läsnäolo.

Viime vuosina olen keskittynyt etenkin itseni eheyttämiseen ja hoitanut myös läheisiäni ennen kuin aloin hoitaa ihmisiä työkseni. Hoidan itseäni asiakkaillekin käyttämilläni tekniikoilla joka päivä ja opiskelen tietoisuuteen, mieleen, energiaan ja parantamiseen liittyviä asioita eri lähteistä jatkuvasti.

Toimin toimittajana eri medioissa ennen tälle alalle ryhtymistä. Teen freelancerina edelleenkin töitä, jos löydän kiinnostavia sellaisia. Olen työskennellyt myös markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Aiemmalta koulutukseltani olen medianomi. Opiskelin vuoden fysioterapiaa, mutta jätin koulun kesken kuunneltuani sydämeni ääntä. Tällä hetkellä opiskelen tuotekehittäjän ammattitutkintoa.

Aloitin vuoden 2015 alussa sisäisen matkan ja aloin karsia kaikkea sitä, mikä ei tee minua onnelliseksi, eikä ole osa todellista, alkuperäistä itseäni. Samalla olen muun muassa löytänyt ne asiat, joiden parissa haluan toimia loput elämästäni itseni ja muiden hyväksi, oppinut kuulemaan intuitioni äänen ja havahtunut vahvaan kykyyni lukea ihmisiä.

Juoksin onnettomana itseäni vuosikausia karkuun, kun negatiiviset tunteet yrittivät nousta alitajunnastani, enkä ollut valmis kuulemaan niitä. Se juoksu päättyi masennukseen ja tuki- ja liikuntaelinvammoihin. Ajan saatossa muotoaan muuttanut syömishäiriö minulla oli ollut jo vuosia. En löytänyt parannusta ongelmiini lukuisten lääkärien, psykoterapian, fysioterapian, muiden manuaalisten terapioiden ja lääkkeiden avulla. Siksi ajauduin epätoivoissani kokeilemaan energiahoitoa, vaikka en uskonut siihen. Masennukseni lievittyi kuitenkin huomattavasti vain yhdellä hoidolla.

Pian ymmärsin, että joku päivä minunkin tulisi alkaa auttaa muita samantyyppisin keinoin. Pidin eniten jo seitsemän vuotisen pätkittäisen toimittajan urani aikana terveydestä ja hyvinvoinnista kirjoittamisesta.

Ymmärsin, että myös monenlainen riippuvuuskäyttäytyminen sekä parantumattoneet tuki- ja liikuntaelinvammat johtuivat siitä, että alitajuntani oli täynnä negatiivisuutta, johon identifioin itseni täysin. En rakastanut itseäni. Siispä aloin käsitellä eri hoitajien avulla, monilla itsensä eheyttämiseen tähtäävillä kursseilla ja niillä oppimillani tekniikoilla sitä, mikä elämässäni oli pielessä. Paljon siitä juontaa juurensa lapsuudesta ja jo edesmenneen isäni alkoholismista.

Sisäänpäin kääntymisen aika tuntui aluksi elämäni rankimmalta, mutta samalla avartavimmalta ja eniten merkityksellisyyttä ja hyvinvointia lisäävältä. Terveyden takaisin tavoittelusta alkanut itsetutkiskelu on kasvattanut tietoisuuttani ja kokonaisvaltaista hyvinvointiani suuresti ja saanut maailmankuvani heittämään häränpyllyä. Kasvu kohti alkuperäistä itseäni jatkuu vahvana.

Minulle on sydämen asia saada palvella ihmisiä, jotka painivat itselleni tuttujen ongelmien kanssa käyttämällä keinoja, jotka ovat auttaneet minuakin. Työssäni minua koskee vaitiolovelvollisuus.