Ehjäksi | Herkäksi ja vahvaksi
22457
page-template-default,page,page-id-22457,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Herkäksi ja vahvaksi

Tämän neljän tai kuuden kerran kokonaisuuden tarkoitus on voimaannuttaa naisia ja saada heidät avautumaan tunteilleen.

Hoito-valmennuspaketti on naisille, jotka ovat väsyneitä suorittamaan, olemaan tehokkaita ja tuottavia, pärjäämään ja tavoittelemaan ulkoisia asioita. Naisille, jotka ovat ehkä näennäisesti kovia, eivätkä osaa käsitellä ja näyttää tunteita (herkkyyttä). Naisille, joille vastaanottaminen tuntuu vaikealta.

Kokemuksesta voin sanoa, että ikävien tunteiden sivuuttaminen vahingoittaa. Se, että uskaltaa näyttää herkkyytensä, on todellista vahvuutta. Jokainen on pohjimmiltaan herkkä ja herkkyys kuuluu etenkin naiseuteen, mutta moni on piilottanut sen puolen suojellakseen itseään. Piilottaminen on alkanut tapahtua jo lapsena, kun tuo herkkä puoli ei ole tullut kuulluksi ja nähdyksi. Olemme myös imeneet vanhemmistamme tai kasvattajistamme ja yhteiskunnasta paljon mallia siihen, miten suhtaudumme omaan naiseuteemme, äitiyteen ja romanttisiin suhteisiin (lähinnä vastakkaiseen sukupuoleen). Aina se, mitä olemme oppineet, ei palvele meitä.

Poraudumme näihin teemoihin hoidoissa ja valmennuksissa. Lähdemme auraamaan asiakkaan mielestä ja elämästä turhaa pois siten, että hän voi kasvaa omaan loistoonsa herkäksi ja vahvaksi naiseksi ja löytää luonnollisen onnellisuuden ja rakkauden sisältään.

Hoito-valmennuskokonaisuus auttaa naista avautumaan piilotajunnassa piileville tunteille, tutustumaan itseensä paremmin, rakastumaan löytämäänsä ja tekemään valinnat sisäisestä ohjauksesta käsin. Sisäisen muutoksen myötä on myös helpompi tietää, miten haluaa palvella muita. Siitäkin selvää ottamisen eteen voimme työskennellä valmennuksen keinoin. Koostamme yhdessä sinun kanssasi parhaan mahdollisen kokonaisuuden tarpeidesi ja toiveidesi mukaan energiahoidosta, regressioterapiasta ja henkisen hyvinvoinnin valmennuksesta. Kartoitamme tarpeesi ensimmäisellä tapaamiskerralla.
Hoito-valmennuskokonaisuudesta on tarjolla neljän ja kuuden kerran paketit.

Neljään tunnin kertaan voi yhdistää valmennusta ja energiahoitoa oman tarpeen mukaan. Kuuden kerran paketissa taas kolme kerroista on regressioterapiaa (2 tuntia/kerta) ja loput kolme tunnin kertaa energiahoitoa ja/tai valmennusta.

Hinta: neljä tuntia energiahoitoa ja/tai valmennusta 305 €

kaukohoitoina, Skypessä tai puhelimitse 275 €

kaksi tunnin energiahoitoa ja/tai valmennusta ja kaksi kahden tunnin regressioterapiaa 390 €

Kuuden kerran paketti: kolme tunnin energiahoitoa ja/tai valmennusta ja kolme kahden tunnin regressioterapiaa 552 €

Myös näitä palveluja voi ostaa yksittäin samaan tarkoitukseen:

  • yksittäinen valmennus kasvokkain tai tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttava energiahoito 90 €/h. Tuntiin voi yhdistää myös esim. puoli tuntia energiahoitoa ja puoli tuntia valmennusta samaan hintaan.
  • yksittäinen puhelinvalmennus 68 €/45 min
  • eniten kehoon vaikuttava rentouttava ja rauhoittava energiahoito 85 €/1 h 15 min
  • neljä hoitoa koko keholle 289 €
  • tunne- tai ajatustason haasteisiin keskittyvä hoito 35–50 €/20–30 min, 65 €/40 min
  • regressioterapia 2 h + 15 min kaukoenergiahoito/140 €
  • neljä regressioterapiakertaa + joka kerran jälkeen 10 min kaukoenergiahoito/475 €

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun, olethan yhteydessä.