Ehjäksi | Herkäksi ja vahvaksi
22457
page-template-default,page,page-id-22457,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Herkäksi ja vahvaksi

Tämän kolmen, neljän tai kuuden kerran kokonaisuuden tarkoitus on voimaannuttaa naisia ja saada heidät avautumaan tunteilleen. Varaa etusivun alaosasta maksuton puolen tunnin puhelinkonsultaatio, jos haluat keskustella siitä, sopiiko tämä paketti sinulle.

Hoito-valmennuspaketti on naisille, jotka eivät ole osanneet tai jaksaneet käsitellä tunteita itsekseen ja ne vaivaavat mieltä. Tunteet ovat ehkä aiheuttaneet fyysisiäkin oireita ja esimerkiksi ongelmia ihmissuhteisiin. Olet ehkä väsynyt suorittamaan, olemaan tehokas ja tuottava, pärjäämään ja tavoittelemaan ulkoisia asioita. Vastaanottaminen saattaa tuntua sinulle hankalalta.

Jos tunnistat itsesi edellä olevasta kuvauksesta, tämä kokonaisuus on sinulle. Kokemuksesta voin sanoa, että ikävien tunteiden sivuuttaminen vahingoittaa. Se, että uskaltaa näyttää herkkyytensä, on todellista vahvuutta. Jokainen on pohjimmiltaan herkkä ja herkkyys kuuluu etenkin naiseuteen, mutta moni on piilottanut sen puolen suojellakseen itseään. Piilottaminen on alkanut tapahtua jo lapsena, kun tuo herkkä puoli ei ole tullut kuulluksi ja nähdyksi. Olemme myös imeneet vanhemmistamme tai kasvattajistamme ja yhteiskunnasta paljon mallia siihen, miten suhtaudumme omaan naiseuteemme, äitiyteen ja romanttisiin suhteisiin (lähinnä vastakkaiseen sukupuoleen). Aina se, mitä olemme oppineet, ei palvele meitä.

Poraudumme näihin teemoihin hoidoissa ja valmennuksissa. Lähdemme auraamaan asiakkaan mielestä ja elämästä turhaa pois siten, että hän voi kasvaa omaan loistoonsa herkäksi ja vahvaksi naiseksi ja löytää luonnollisen onnellisuuden ja rakkauden sisältään.

Hoito-valmennuskokonaisuus auttaa naista avautumaan piilotajunnassa piileville tunteille, tutustumaan itseensä paremmin, rakastumaan löytämäänsä ja tekemään valinnat sisäisestä ohjauksesta käsin. Sisäisen muutoksen myötä on myös helpompi tietää, miten haluaa palvella muita. Siitäkin selvää ottamisen eteen voimme työskennellä valmennuksen keinoin. Koostamme yhdessä sinun kanssasi parhaan mahdollisen kokonaisuuden tarpeidesi ja toiveidesi mukaan energiahoidosta, regressioterapiasta ja henkisen hyvinvoinnin valmennuksesta. Kartoitamme tarpeesi ensimmäisellä tapaamiskerralla.
Hoito-valmennuskokonaisuudesta on tarjolla kolmen, neljän ja kuuden kerran paketit.

Kolmeen ja neljään tunnin kertaan voi yhdistää valmennusta ja energiahoitoa oman tarpeen mukaan. Kuuden kerran paketissa taas kolme kerroista on regressioterapiaa (2 tuntia/kerta) ja loput kolme tunnin kertaa energiahoitoa ja/tai valmennusta.

  • kolme tuntia energiahoitoa ja/tai valmennusta 236 €
  • neljä tuntia energiahoitoa ja/tai valmennusta 305 €
  • kaksi tunnin energiahoitoa ja/tai valmennusta ja kaksi kahden tunnin regressioterapiaa 390 €
  • kolme tunnin energiahoitoa ja/tai valmennusta ja kolme kahden tunnin regressioterapiaa 550 €

Tässä muutama asiakaspalaute paketista:

“Kesäkuussa 2019 havahdun siihen, että olen jälleen uupunut ja elämä tuntuu pelkältä suorittamiselta ja selviytymiseltä. Oireina tinnitus, pitkään jatkunut yskä, sydämen tykytykset, lihaskivut, aamuyön heräämiset, ahdistus, epätoivo. En osannut enää nauttia mistään, vaan ajatukset pyörivät suoritettavissa asioissa. Olen uupunut aikaisemminkin ja hakenut apua mm. työterveyshuollosta ja psykoterapiasta. Ne ovat auttaneet, mutta  tunsin tarvitsevani jotain syvempää ja ehkä henkisempää apua pahan olon käsittelyyn. Netistä löysin Lotan sivut ja luin hänen ajatuksiaan. Samanlainen arvo- ja ajatusmaailma kohtasivat. Ajattelin, että yksi hoitokerta ei kerro minulle vielä mitään hoidon tehokkuudesta, joten otin  Herkäksi ja vahvaksi- paketin.

Lotalle soitettuani päätimme aloittaa regressioterapiasta, joka minua kovasti kiinnosti. Hoitoon matkatessani skeptiset ajatukset hoidon tehokkuudesta nousivat mieleeni ja pohdin laitoinko rahat ihan turhaan touhuun. Paikan päällä Lotan rauhallisuus, läsnäolo ja lämpö saivat mieleni kuitenkin avautumaan ihan uudella tavalla. Regressioterapia oli todella voimakas kokemus kaikkine tunteineen. Hoidon jälkeen tunsin oloni keveäksi ja helpottuneeksi. Oivalsin kuinka tärkeää on kohdata negatiiviset tunteet, joita olin piilotellut pärjäämisen, miellyttämisen ja päälle liimatun positiivisuuden taakse. Seuraavalla kahdella hoitokerralla Lotta antoi energiahoitoa, joissa käsiteltiin tinnitusta, vihaa, häpeää ja pelkoja. Energiahoidot olivat lyhyempiä ja ihanan rentouttavia. Pahimmat tinnitus-oireet yllättäen helpottivat energiahoitojen jälkeen. Hoitopaketin neljäs ja viimeinen kerta oli regressioterapiaa, jossa annoin tulla paljon pahaa oloa ulos. Uskalsin tarttua todellisiin kipukohtiini. Regressioterapia oli pitkähkö ja melko raskaskin, mutta sen jälkeinen helpotuksen tunne on korvaamaton. Jotain kehossani ja mielessäni lähti liikkeelle ja koen helppoutta olla minä! Hoitojen jälkeinen plussa on myös ihanan ihmeellinen minulle täysin uudenlainen herkistyminen kehon viestien kuuntelemiseen.

Kiitos Lotta tästä upeasta ensikosketuksestani regressioterapian ja energiahoidon maailmaan. Suosittelen lämpimästi!”

Nainen, 40

 

“Olin jo pitkään tuntenut epämääräistä ahdistusta ja tuntui, ettei elämä ollut aina hallinnassani. Periaatteessa kaikki oli hyvin, mutta silti jotain puuttui. Olin tottunut pärjäämään itsekseni, ja koin hieman vaikeaksi vastaanottaa huolenpitoa ja aitoa välittämistä. Halusin olotilaani muutosta, koska koin, että en voinut olla täysin oma iloinen ja rento itseni. Halusin avautua tuntemaan enemmän ja olla vastaanottavaisempi ympäristölle. Lotta oli hoitanut minua regressiomenetelmällä jo aiemmin tänä vuonna ja hän kertoi minulle uudesta “Herkäksi ja vahvaksi”-hoitovalmennuspaketista. Jäin heti miettimään, että tuo kokonaisuus voisi olla minua varten. Päätin ottaa neljän kerran hoitopaketin, joka piti sisällään energiahoioa. Hoitotilanteessa oli heti helppo rentoutua, koska Lotta on niin helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen ihminen. Ennen hoidon aloittamista kerroin, mitä aihealueita haluaisin hoidettavan. Itse hoidon aikana tunsin, kuinka kylmät väreet virtasivat läpi vartaloni ja vajosin johonkin toiseen tietoisuuteen. Parin hoitokerran aikana taisin jopa hetkeksi nukahtaa, sen verran syvärentouttavia nuo sessiot olivat. Tunnin hoitohetkien jälkeen oloni oli raukean seesteinen ja aistini olivat hyvin herkillä. Vaivuin myös syvemmin omiin ajatuksiini. Jollain tapaa oli varmempi olo tulevasta. Myöhemmin olen kokenut oloni herkemmäksi ja uskallan myös antautua autettavaksi. Kokemus on ollut kaikinpuolin herkistävä ja mieleenpainuva. Suosittelen hoitoa vähänkään asiaa miettiville. Tämä avaa uuden maailman.”
Nainen, Helsinki

Myös näitä palveluja voi ostaa yksittäin samaan tarkoitukseen:

  • yksittäinen valmennus kasvokkain tai tunteisiin, ajatuksiin ja kehon pulmiin vaikuttava energiahoito 90 €/h. Tuntiin voi yhdistää sekä energiahoitoa että valmennusta. Kahden kerran paketti 162 € ja kolmen kerran paketti 236 €.
  • 40 minuutin energiahoito 65 €
  • kaukohoito 30–40 €/20–30 min
  • regressioterapia 2 h /140 €
  • kaksi regressioterapiaa yht. 4 h/252 €
  • kolme regressioterapiaa yht. 6 h/368 €

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun, olethan yhteydessä.