Ehjäksi | Energiahoidot
21751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21751,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,smooth_scroll,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Millaisia hoitoja teen?

Käytän hoidoissani tuhansia vuosia vanhaa tiibetiläistä energiaparannusmetodia, joka on osa perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä ja jota on käytetty alun perin vain luostareissa. Se on tekniikkana täysin turvallinen, auttaa hoidettavaa muuttumaan onnellisemmaksi ja terveemmäksi ja kehittämään hänen persoonallisuuttaan suotuisaan suuntaan. Lisäksi teen intuitiivista energiahoitoa.

Energiahoito muun muassa

  • auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen
  • vähentää hermoston stressitilaa
  • rauhoittaa ja rentouttaa
  • hävittää tai vähentää kipua, esimerkiksi selkä- (ja muita lihas- ja muidenkin kudosten kipuja) ja kuukautiskipuja
  • lisää elinvoimaa
  • auttaa väsymykseen ja unettomuuteen, parantaa unenlaatua
  • poistaa kuona-aineita
  • tukee kehon omia paranemisprosesseja
  • auttaa tulemaan tietoiseksi fyysisten sairauksien taustalla piilevistä tunnesyistä
  • auttaa psykosomaattisten sairauksien (esim. kilpirauhasongelmien) paranemisessa. Suuri osa sairauksistamme johtuu negatiivisesta mielen sisällöstä. Negatiivisia tunteita on kertynyt paljon alitajuntaan ympäri kehoa, emmekä usein tiedosta niistä yhtään tai paljoakaan.
  • kasvattaa tietoisuuden tasoa

Lue täältä suosituksia energiahoidoistani.

Energiahoito vaatii usein systemaattista käyttöä, jotta hoidettava huomaisi merkittäviä muutoksia onnellisuudessaan ja terveydentilassaan. Joskus yksi tai muutama hoito voi auttaa huomattavasti. Vakavien vaivojen kohdalla näin ei kuitenkaan yleensä tapahdu, vaan hoitoa tarvitaan enemmän. Niin mielen negatiivisuudesta eroon pääseminen kuin fyysinen paraneminen voi olla hyvin pitkäkin (vuosia) kestävä prosessi, mutta tämä vaihtelee kunkin kohdalla. Kukaan ei pysty takaamaan kenellekään paranemista.

On fakta, että meissä kaikissa on tietämättämmekin paljon erilaisia tunteita, eivätkä sairaudet usein ole ihan tuosta vaan hoidettavissa, kun niiden syyt (tunteet) ovat kertyneet meihin jopa ihan elämämme alusta saakka. Energiahoitajakaan ei siis pysty yleensä tekemään hokkuspokkus-temppuja ja taikomaan ongelmia hetkessä pois, vaikka kaipaammekin pikaratkaisuja. Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito ja parantaminen vaatii sitoutumista. Eihän psykoterapeutin tai useinmiten personal trainerin tai fysioterapeutinkaan pakeille mennä vain yhden kerran.

Suosittelen ensisijaisesti tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttamista, sillä se on tehokkaampaa, ja negatiivinen mielen sisältö on usein fyysistenkin vaivojen taustalla.

Jos kaipaat rentoutumista, rauhoittumista, virkistymistä, tasapainoisempaa oloa tai parempaa unenlaatua, suosittelen kehon energiahoitoa (75 €/1 h, 255 €/4 krt).

Parhaan tuloksen myös tunne- ja ajatustason pulmiin saa, jos tekee ensin neljä kehon hoitoa tiibetiläisellä menetelmällä, sillä ne auttavat edistyneempiä, enemmän mieleen vaikuttavia tekniikoita toimiaan paremmin. Myös fyysiseen kehoon painottuvat hoidot tasapainottavat mieltä jossain määrin.

Jos sinua vaivaavat negatiiviset tunteet ja ajatukset ja sinulla on niitä mielessäsi useampia, on suositeltavaa varata niihin 40 tai 60 minuutin hoito (65 €/40 min, 90 €/60 min).

Edellä kertomastani syystä suosittelen ostamaan vähintään kaksi (162 €) tai kolme (236 €) kertaa. Neljä tunteisiin ja ajatuksiin keskittyvää tunnin hoitoa maksaa 305 €.

Voit hoidattaa samoja asioita myös kaukohoitona (30–40 €/20–30 min). Tällaisia pikkuhoitoja saattaa tarvita samaan ongelmaan useamman. Lähihoito koetaan usein voimakkaampana etenkin fyysisten vaivojen kohdalla, mutta kaukohoitokin toimii niihin.

Jos sinulla on jokin fyysinen vaiva, parhaan tuloksen saa tekemällä ensin neljä kehon hoitoa ja keskittymällä sitten sairaudesta tai vammasta riippuen esim. 20 minuutin hoidoilla (35–50 €/20–30 min) itse ongelmakohtaan mieluiten lähihoitona. Jos sinun on mahdollista hoidattaa vain itse ongelmakohtaa, silloin suosittelen tunteisiin ja ajatuksiin keskittyvää hoitoa tuolle kehon kohdalle. Laita viestiä, niin katsotaan, millainen hoitosuunnitelma on sinulle paras.

Ethän käytä alkoholia tai huumeita vähintään 24 tuntiin ennen hoitoa, jotta sinulle ei tulisi puhdistusreaktiona paha olo.

Fyysisesti tai psyykkisesti paha olo, pääkipu, flunssaoireita tai esimerkiksi itkua ja naurua saattaa silti tulla. Tämä on hyvä merkki siitä, että prosessi menee eteenpäin, eikä oireita kannata säikähtää. Ne menevät yleensä parissa päivässä itsestään ohi. Jolleivat mene, ota yhteyttä, niin teen samaan hintaan kaukohoidon.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä.