Ehjäksi | Energiahoidot
21751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21751,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Millaisia hoitoja teen?

Käytän hoidoissani tuhansia vuosia vanhaa tiibetiläistä energiaparannusmetodia, joka on osa perinteistä tiibetiläistä lääketiedettä ja jota on käytetty alun perin vain luostareissa. Se on tekniikkana täysin turvallinen, auttaa hoidettavaa muuttumaan onnellisemmaksi ja terveemmäksi ja kehittämään ajan saatossa hänen persoonallisuuttaan suotuisaan suuntaan. Lisäksi teen intuitiivista energiahoitoa.

Energiahoito muun muassa

  • auttaa negatiivisiin tunteisiin ja ajatuksiin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen
  • vähentää hermoston stressitilaa
  • rauhoittaa ja rentouttaa
  • hävittää tai vähentää kipuja
  • lisää elinvoimaa
  • auttaa väsymykseen ja unettomuuteen, parantaa unenlaatua
  • poistaa kuona-aineita
  • tukee kehon omia paranemisprosesseja
  • auttaa tulemaan tietoiseksi fyysisten sairauksien taustalla piilevistä tunnesyistä
  • auttaa psykosomaattisten sairauksien paranemisessa. Suuri osa sairauksistamme johtuu negatiivisesta mielen sisällöstä. Negatiivisia tunteita on kertynyt paljon alitajuntaan ympäri kehoa, emmekä usein tiedosta niistä paljoakaan.
  • kasvattaa tietoisuuden tasoa

Lue täältä suosituksia energiahoidoistani.

Lue täältä oma tarinani siitä, miten paranin masennuksesta energiahoidolla.

Lue täältä fyysikko ja energiahoitaja Johanna Blomqvistin haastattelu energiahoidoista.

Energiahoito vaatii usein systemaattista käyttöä, jotta hoidettava huomaisi merkittäviä muutoksia onnellisuudessaan ja terveydentilassaan. Joskus yksi tai muutama hoito voi auttaa huomattavasti. Vakavien vaivojen kohdalla näin ei kuitenkaan yleensä tapahdu, vaan hoitoa tarvitaan enemmän. Niin mielen negatiivisuudesta eroon pääseminen kuin fyysinen paraneminen voi olla hyvin pitkäkin (vuosia) kestävä prosessi, mutta tämä vaihtelee kunkin kohdalla. Kukaan ei pysty takaamaan kenellekään paranemista.

Energiahoito on täydentävä hoitomuoto. En suosittele jättämään lääkärin määräyksiä noudattamatta. Jos esimerkiksi syöt mielialalääkkeitä, se ei estä energiahoidon tekemistä. Erilaisiin vaivoihin ja sairauksiin saattaa tepsiä parhaiten monenlainen hoito; niin koululäätieteen tarjoama kuin energiahoidot yhdessä. 

Sairaudet eivät ole usein ole hetkessä hoidettavissa, sillä niiden syyt (tunteet) ovat kertyneet meihin jopa ihan elämämme alusta saakka. Energiahoitajakaan ei tällöin valitettavasti pysty tekemään hokkuspokkus-temppuja ja saamaan sairauksia paranemaan hetkessä. Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito ja parantaminen vaatii sitoutumista. Eihän esimerkiksi psykoterapeutin tai useinmiten fysioterapeutinkaan pakeille mennä vain yhden kerran.

Suosittelen ensisijaisesti tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttamista, sillä se on tehokkaampaa, ja negatiivinen mielen sisältö on usein fyysistenkin vaivojen taustalla.

Jos sinua vaivaa useampi fyysinen vaiva tai negatiivinen tunne, on suositeltavaa varata niihin 40 tai 60 minuutin hoito (65 €/40 min, 90 €/60 min). Yhdistän tarpeen mukaan kaikkia tarpeellisia tekniikoita tällaiseen hoitoon.

Jos kaipaat rentoutumista, rauhoittumista, virkistymistä, tasapainoisempaa oloa ja/tai parempaa unenlaatua, suosittelen kehon energiahoitoa (75 €/1 h).

Jos kaipaat muutakin kuin hetken/jonkin aikaa kestävää rauhoittumista ja rentoutumista, suosittelen ostamaan vähintään kaksi (162 €) tai kolme (236 €) kertaa mielen sisältöön vaikuttavaa hoitoa. Neljä tunteisiin ja ajatuksiin keskittyvää tunnin hoitoa maksaa 305 €. Suosittelen useampaa kertaa, jotta saisin sinulle parempia tuloksia. Pyydän kuitenkin huomioimaan, että kukaan energiahoitaja ei voi taata kenellekään tiettyä lopputulosta.

Voit hoidattaa niin negatiivisia tunteita kuin sairauksia tai vammoja myös kaukohoitona (30–40 €/20–30 min). Tällaisia pikkuhoitoja saattaa tarvita samaan ongelmaan useamman. Lähihoito koetaan usein voimakkaampana etenkin fyysisten vaivojen kohdalla, mutta kaukohoitokin toimii niihin.

Voit varata maksuttoman puolen tunnin puhelinkonsultaation täältä, niin katsotaan yhdessä, millainen hoitosuunnitelma sinulle sopii.

Ethän käytä alkoholia tai huumeita vähintään 24 tuntiin ennen hoitoa, jotta sinulle ei tulisi puhdistusreaktiona paha olo.

Fyysisesti tai psyykkisesti paha olo, pääkipu, flunssaoireita tai esimerkiksi itkua ja naurua saattaa silti tulla. Tämä on hyvä merkki siitä, että prosessi menee eteenpäin ja paranemista tapahtuu, eikä oireita kannata säikähtää. Ne menevät yleensä parissa päivässä itsestään ohi. Ymmärräthän kuitenkin, että alitajuntaamme on usein kertynyt paljon ahdistuksen tms aiheuttajia, eikä voi olettaa, että ne lähtevät yhdellä hoidolla. On joka tapauksessa hyvä, että ne nousevat pintaan. Jos pääkipu tai fyysisesti paha olo ei mene ohi hoidon jälkeen parissa päivässä, ota yhteyttä, niin teen samaan hintaan kaukohoidon siihen.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä. Sähköiseen ajanvaraukseen pääset täältä.