Ehjäksi | Eheytä sisäistä lastasi
22284
page-template-default,page,page-id-22284,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Eheytä sisäistä lastasi

Sisäinen lapsi on itsessämme se haavoittunut, keskenkasvuinen osa, joka usein reagoi aikuisenakin, kun jokin tilanne aktivoi meissä vanhoja haavoja. Kokemuksesta voin sanoa, että jos unohdamme sisäisen lapsemme, löydämme itsemme helposti kamppailemasta ihmisuhdeongelmien, riippuvuuksien, fyysisten sairauksien ja/tai esimerkiksi masennuksen kanssa.

Tämä neljästä yksittäisestä tunnista koostuva valmennus-hoitopaketti tähtää siihen, että tulet tietoisemmaksi sisäisen lapsesi haavoista ja saat eväitä itse itsellesi vastuullisena aikuisena toimimiseen. Valmennuksen myötä itsetuntemus ja -luottamus paranee, yhteys itseen ja sitä myötä muihin kasvaa, ja onnellisuus lisääntyy.

Kokonaisuus on mahdollista toteuttaa valmennuksen keinoin erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitusten avulla myös Skypessä tai puhelimitse. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelen kuitenkin sisällyttämään neljään kertaan regressioterapiaa  ja/tai energiahoitoa, sillä niiden avulla pystyy tehostamaan tunteiden käsittelyä. Regressioterapiaan varataan kaksi tuntia ja se vaatii kasvokkain kohtaamisen. Valmennusta ja energiahoitoa voi yhdistää samaan tapaamiskertaan.

Hinta: neljä tuntia energiahoitoa ja/tai valmennusta 305 €

kaukohoitoina, Skypessä tai puhelimitse 275 €

kaksi tunnin energiahoitoa ja/tai valmennusta ja kaksi kahden tunnin regressioterapiaa 390 €

Myös nämä palvelut soveltuvat sisäisen lapsen hoitoon:

 • yksittäinen valmennus kasvokkain tai tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttava energiahoito 90 €/h. Tuntiin voi yhdistää sekä energiahoitoa että valmennusta. Kahden kerran paketti 162 € ja kolmen kerran paketti 236 €.
 • yksittäinen puhelinvalmennus 68 €/45 min
 • kehoon vaikuttava energiahoito 75 €/ 1 h
 • neljä hoitoa keholle 255 €/ 4 h
 • 40 minuutin energiahoito 65 €
 • kaukohoito 30–40 €/20–30 min
 • regressioterapia 2 h + 15 minuutin kaukohoito/140 €
 • kaksi regressioterapiaa + 2 15 minuutin kaukohoitoa/252 €
 • kolme regressioterapiaa + 3 15 minuutin kaukohoitoa/368 €
 • neljä regressioterapiakertaa + neljä 15 minuutin kaukohoitoa/475 €
 • Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun, olethan yhteydessä.

Sisäinen lapsi -workshop

Järjestämme taas Sisäinen lapsi -workshopin jossain kohti, todennäköisesti alkuvuonna 2020.

Vallilassa järjestettävän workshopin tarkoitus on tutustua omaan sisäiseen lapseesi, siihen mitä hän tarvitsee ja viedä hänelle toivottuja voimavaroja. Se antaa sinulle ymmärrystä itsestäsi ja työkaluja itsesi voimaannuttamiseen. Kun ymmärrät itseäsi, tiedät mitä tarvitset ja voit toimia sen mukaan. Valmennus toimii ponnahduslautana kohti parempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Workshopiin kannattaa pukea rennot vaatteet ja ottaa mukaan muistiinpanovälineet. Käytämme työskentelyssä apuna hypnoosia, NLP:tä ja mielikuvaharjoittelua.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset lotta@lottakvist.fi tai 0456313587 tai tätä kautta.