Ehjäksi | Eheytä sisäistä lastasi
22284
page-template-default,page,page-id-22284,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Eheytä sisäistä lastasi

Sisäinen lapsi on itsessämme se haavoittunut, keskenkasvuinen osa, joka usein reagoi aikuisenakin, kun jokin tilanne aktivoi meissä vanhoja haavoja. Kokemuksesta voin sanoa, että jos unohdamme sisäisen lapsemme, löydämme itsemme helposti kamppailemasta ihmisuhdeongelmien, riippuvuuksien, fyysisten sairauksien ja/tai esimerkiksi masennuksen kanssa.

Tämä neljästä yksittäisestä tunnista koostuva valmennus-hoitopaketti tähtää siihen, että tulet tietoisemmaksi sisäisen lapsesi haavoista ja saat eväitä itse itsellesi vastuullisena aikuisena toimimiseen. Valmennuksen myötä itsetuntemus ja -luottamus paranee, yhteys itseen ja sitä myötä muihin kasvaa, ja onnellisuus lisääntyy.

Kokonaisuus on mahdollista toteuttaa valmennuksen keinoin erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitusten avulla myös Skypessä tai puhelimitse. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelen kuitenkin sisällyttämään neljään kertaan regressioterapiaa  ja/tai energiahoitoa, sillä niiden avulla pystyy tehostamaan tunteiden käsittelyä. Regressioterapiaan varataan kaksi tuntia ja se vaatii kasvokkain kohtaamisen. Valmennusta ja energiahoitoa voi yhdistää samaan tapaamiskertaan.

Hinta: neljä tuntia energiahoitoa ja/tai valmennusta 305 €

kaksi tunnin energiahoitoa ja/tai valmennusta ja kaksi kahden tunnin regressioterapiaa 390 €

Myös nämä palvelut soveltuvat sisäisen lapsen hoitoon:

  • yksittäinen valmennus kasvokkain tai tunteisiin, ajatuksiin ja kehon pulmiin vaikuttava energiahoito 90 €/h. Tuntiin voi yhdistää sekä energiahoitoa että valmennusta. Kahden kerran paketti 162 € ja kolmen kerran paketti 236 €.
  • 40 minuutin energiahoito 65 €
  • kaukohoito 30–40 €/20–30 min
  • regressioterapia 2 h/140 €
  • kaksi regressioterapiaa yht. 4 h/252 €
  • kolme regressioterapiaa yht. 6 h/368 €
  • Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun, olethan yhteydessä.