Ehjäksi | Eheytä sisäistä lastasi
22284
page-template-default,page,page-id-22284,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.4,vc_responsive

Eheytä sisäistä lastasi

Sisäinen lapsi on itsessämme se haavoittunut, keskenkasvuinen osa, joka usein reagoi aikuisenakin, kun jokin tilanne aktivoi meissä vanhoja haavoja. Kokemuksesta voin sanoa, että jos unohdamme sisäisen lapsemme, löydämme itsemme helposti kamppailemasta ihmisuhdeongelmien, riippuvuuksien, fyysisten sairauksien ja/tai esimerkiksi masennuksen kanssa.

Tämä neljästä yksittäisestä tunnista koostuva valmennuspaketti tähtää siihen, että tulet tietoisemmaksi sisäisen lapsesi haavoista ja saat eväitä itse itsellesi vastuullisena aikuisena toimimiseen. Valmennuksen myötä itsetuntemus ja -luottamus paranee, yhteys itseen ja sitä myötä muihin kasvaa, ja onnellisuus lisääntyy.

Valmennus on mahdollista toteuttaa valmennuksen keinoin erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitusten avulla myös Skypessä tai puhelimitse. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelen kuitenkin sisällyttämään neljään kertaan regressioterapiaa  ja/tai energiahoitoa, sillä niiden avulla pystyy tehostamaan tunteiden käsittelyä. Regressioterapian tekemiseen voi kestää pidempään kuin tunti ja se vaatii kasvokkain kohtaamisen. Valmennusta ja energiahoitoa taas voi yhdistää samaan tapaamiskertaan.

Hinta: 299 €/4 h valmennus ja/tai energiahoito (valmennus Skypessä tai puhelimitse 270 €) TAI 350 €/2 x 1 h valmennus ja/tai energiahoito + 2 x 2 h regressioterapia (maksetaan ennen ensimmäistä kertaa)

Myös nämä palvelut soveltuvat sisäisen lapsen hoitoon:

  • yksittäinen valmennus kasvokkain tai tunteisiin ja ajatuksiin vaikuttava energiahoito 88 €/h. Tuntiin voi yhdistää myös esim. puoli tuntia energiahoitoa ja puoli tuntia valmennusta samaan hintaan.
  • yksittäinen puhelinvalmennus 65 €/45 min
  • eniten kehoon vaikuttava rauhoittava ja rentouttava energiahoito 79 €/n. 1 h 15 min
  • neljä hoitoa koko keholle 269 €
  • tunne- tai ajatustason haasteeseen tai haasteisiin keskittyvä hoito 30–45 €/20–30 min, 60 €/40 min
  • kaukohoito 25–35 €/20–30 min
  • regressioterapia 120 €/2 h
  • neljä regressioterapiakertaa 399 €/yht. n. 8 h
  • Jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata jonkun palvelun, olethan yhteydessä.

Sisäinen lapsi -workshop

Sisäinen lapsi -workshop on tulossa taas jossain kohti tätä vuotta ryhmävalmennuksena. Workshopin tarkoitus on tutustua omaan sisäiseen lapseesi, siihen mitä hän tarvitsee ja viedä hänelle toivottuja voimavaroja. Se antaa sinulle ymmärrystä itsestäsi ja työkaluja itsesi voimaannuttamiseen. Kun ymmärrät itseäsi, tiedät mitä tarvitset ja voit toimia sen mukaan. Valmennus toimii ponnahduslautana kohti parempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Workshopiin kannattaa pukea rennot vaatteet ja ottaa mukaan muistiinpanovälineet. Käytämme työskentelyssä apuna hypnoosia, NLP:tä ja mielikuvaharjoittelua.

Lisätiedot lotta@lottakvist.fi tai 0456313587.